Utan dina andetag Farbror Pop skivomslag

Utan dina andetag

Detta är en tolkning av Kents låt från albumet ”B-sidor 95-00” som släpptes 2000. Kent får STIM-pengar när låten spelas, men jag är osäker på om jag får lägga upp texten här – du hittar texten på Kents sajt.

Du kan läsa lite mer om mina låtsläpp i min blogg.
Fotnot: då detta är en cover finns den ej på vissa musiktjänster samt i vissa länder.

Lyssna:

Spotify

Apple Music

SoundClooud

Köp:

iTunes Store

Fler musiktjänster
Utan dina andetag Farbror Pop skivomslag

Utan dina andetag

Detta är en tolkning av Kents låt från albumet ”B-sidor 95-00” som släpptes 2000. Kent får STIM-pengar när låten spelas, men jag är osäker på om jag får lägga upp texten här – du hittar texten på Kents sajt.

Du kan läsa lite mer om mina låtsläpp i min blogg.

Lyssna:

Spotify

Apple Music

SoundClooud

Köp:
iTunes Store
Fler musiktjänster