Ny singel – Cancer

Cancer skivomslag

#fuckcancer

I somras dog en tonårskompis i cancer. Vi umgicks inte efter högstadiet. Jag blev förvånad över hur hårt det kändes. Vi har alla någon släkting, kollega eller kompis som gått bort i cancer – de flesta känner nog flera.

Samtidigt känner vi också flera som överlevt någon form av cancer. Forskning och sjukvård har gjort stora framsteg och fortsätter göra det, delvis med hjälp av pengar många av oss skänker när någon vi känner dör. 

När någon dör ”klättrar jag upp på mitt berg” och ser ut över havet. Där finner jag tröst, liksom i naturen i stort, i djur och i barn. Livet går vidare. Därför ville jag även bjuda mina lyssnare på denna tröst, i form av Tromsø – instrumentalmusik med valsång.

ps. bilden på skorpionen är från när jag kom ut ur duschen i Texas och sträckte mig efter min handduk…

Klicka på bilden för att komma till låtens hemsida, med låttexten
och länkar till de olika musiktjänsterna såsom Spotify, Apple Music, Soundcloud mfl.